Информация за фирмата

Вече 20 години на пазара, ИНТИМПЕКС ООД е една от първите фирми в България, специализирана в продажба на резервни части за микробуси, камиони и автобуси ИВЕКО и микробуси Фиат ДУКАТО.

Директен вносител на оригинални и афтермаркет авточасти с доказан произход и качество, фирмата успешно си партнира с редица фирми от Италия, Полша, Турция и Германия, като на някои от тях е ексклузивен представител за България с повече от четиринадесет години успешно.сътрудничество.

ИНТИМПЕКС ООД предлага пълната гама масла и греси на Petronas (Fiat Lubrificanti).

Фирмата разполага със собствен склад и магазин на територията на България, като политиката и е да не поддържа собствени магазини извън София.

Персоналът на ИНТИМПЕКС ООД е съставен от висококвалифицирани специалисти, работещи във фирмата в областта на продажба на резервни части повече от 15 години.

ИНТИМПЕКС ООД поддържа свои консигнационни складове при някои фирми в страната, с които фирмата има дългогодишно сътрудничество. Такива имаме в: София, Пловдив, Русе, Плевен, Сливен, Благоевград, Враца, Монтана и Стара Загора.

Отлично работим и си партнираме с много магазини за авточасти и сервизи от цялата страна, които снабдяваме с резервни части за Ивеко ежедневно чрез доставка с различни куриерски служби.